Beoordelingen 

430 commentaren van in totaal 430 beoordelingen
Verkoop
Tommy (Lelystad)
06-12-2019
10

Zeer netjes ontvangst en duidelijke uitleg gekregen! Mag altijd bellen of terugkomen als ik nog meer vragen heb over de Toyota Aygo. Nette zaak! Echt aan te raden als je van plan bent een Toyota te nemen.

Service
H. Zwaaf (Lelystad)
04-12-2019
9

Mensen aan de receptie en in de werkplaats zijn efficiënt, effectief, hebben weinig woorden nodig en komen snel tot resultaat.

Service
Ab Strijker (Lelystad)
03-12-2019
9

Jacob Schaap Lelystad BV, een prettige garage om een auto aan toe te vertrouwen.

Service
Mevr. T. Van Meeteren (Lelystad)
03-12-2019
10

Ik kom al jaren bij Jacob Schaap en wordt altijd vriendelijk geholpen en ze zijn zeer deskundig, alles tot volle tevredenheid. Zou deze dealer bij iedereen kunnen aanbevelen. Mijn volgende auto wordt zeker hier gekocht.

Service
Dhr. Nieuwland
27-11-2019
10

Goede en fijne service en ze zijn daar zeer klantvriendelijk!

Service
Wiggers (Lelystad )
27-11-2019
10

Wordt er ontzettend vriendelijk geholpen. Je bent geen nummer maar een klant.Het personeel is altijd met een glimlach aan het werk. Mooie schone showroom.

Service
Ferdinand (Almere)
22-11-2019
10

deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk

Service
Jans Sintniklaas (Lelystad)
22-11-2019
8

Er moet natuurlijk altijd ruimte zijn voor verbetering

Service
Mw. L. Stangenberger (Lelystad)
22-11-2019
9

Persoonlijk, vriendelijk en kundig

Verkoop
A.P.F. van der Veldt (Binnendijk 90 LELYSTAD)
07-11-2019
8

Wordt altijd prima geholpen en ontvangen.

Service
Huub Vergeer (Lelystad)
07-11-2019
8

Het geheel vanaf afspraak tot en met de afhandeling, factuur en dergelijke zijn correct.

Service
A. Lamaker (Lelystad)
07-11-2019
10

Prima geholpen, kreeg een leenauto mee.

Service
Marcel Sas (Lelystad)
07-11-2019
10

Grote betrokkenheid medewerkers van receptie tot werkplaats naar klant toe.

Service
Corrien Gase-Phernambucq (Lelystad.)
07-11-2019
9

Bij Toyota in Lelystad voel ik mij géén nummer maar een mens. Dat is onze basic voor de drukke maatschappij.

Verkoop
Lenior (Lelystad)
05-11-2019
9

Zoals ik al eerder schreef, we worden altijd goed geholpen, vriendelijke mensen.

Service
M.koster (Lelystad)
05-11-2019
9

Vakkundig, accuraat, vriendelijk, overleg.

Service
Th. Zevenboom-Bergen (Lelystad )
05-11-2019
10

Ik ben zeer tevreden over deze garage.

Verkoop
Mevr. V. D. Hoek
28-10-2019
10

Je wordt er vriendelijk ter woord gestaan, leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je.

Service
R. Bouter (Rotterdam)
15-10-2019
9

Ik vind de service en uitvoering van de werkzaamheden heel goed. Ook de klantbejegening vind ik helemaal prima.

Verkoop
A. Middelkoop (Hoofddorp)
09-10-2019
10

goede voorlichting , goed contact

Service
Matti Tjepkema-Out (Lelystad)
09-10-2019
8

Vriendelijke, persoonlijke en professionele service.

Service
A hanekamp (Lelystsd)
09-10-2019
8

Het ziet er verzorgt uit

Service
Mevr. Selles
04-10-2019
10

ik word altijd geholpen en goed!!!!!

Service
Hans Bandell (Almere-Buiten)
03-10-2019
9

korte wachttijd, prettige afhandeling, alles volgens afspraak.

Service
R.Bolland (Lelystad)
03-10-2019
10

De mensen die hier werken hebben verstand van auto's. Als je belt met een probleem kan je meteen komen en wordt het a la minuut opgelost, meestal kost het niks of weinig. Heerlijk bedrijf om daar te komen. Staan altijd voor je klaar.

Service
A
26-09-2019
8

Ik ben tevreden.

Service
B van dam
24-09-2019
10

Prima bedrijf, nette ontvangst en zeer kundig en vriendelijke medewerkers

Service
Mevr. J. Vos (Lelystad )
23-09-2019
9

Prima service !

Service
Frank Luikink
23-09-2019
10

Vriendelijk personeel. Nette garage/showroom. Ik kreeg een auto mee.

Verkoop
f.lucas (lelystad)
06-09-2019
10

door de vriendelijkheid en de servics

Service
Anneke. Walraven (Almere)
06-09-2019
10

Bij de receptie altijd keurig geholpen en er is altijd een heerlijk kopje koffie,kortom deze dealer geeft mij een goed gevoel.

Service
Fam. Lijkendijk (Lelystad. )
06-09-2019
10

Fijne en zeer betrouwbare dealer, die de klant beleving hoog in het vaandel heeft staan.

Service
M. Gerbenzon (Lelystad)
04-09-2019
8

Klantgericht, prijzen rijzen echter de pan uit.

Service
Dion Ringeling (Lelystad)
04-09-2019
10

Goede en betrouwbare service!

Verkoop
H.A.J.Maas (Lelystad)
30-08-2019
10

Al jarenlang ben ik tevreden over de kwaliteit en behandeling van de firma Jacob Schaap Lelystad B.V. Zowel de receptie als ook de verschillende monteurs waar ik in de loop van jaren, mee te maken heb gehad laat niets te wensen over. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat deze Toyota dealer tot de beste behoort die ik ken en waar mee ik in de loop van tientallen jaren mee te maken heb gehad. Ik had dan ook geen enkele reden bij de aanschaf van een nieuwe auto naar een andere dealer te gaan.

Verkoop
Mevr. M.Fischer (Lelystad )
30-08-2019
10

Hele fijne dealer/ garage. Fijn personeel, persoonlijke benadering. Eerlijk

Verkoop
splint (lelystad)
21-08-2019
10

een prettige deskundige garage

Service
Janette Hersbach (Lelystad)
21-08-2019
10

Word altijd netjes en vriendelijk benaderd en de auto wordt goed onderhouden. Heb er alle vertrouwen in dat ik weer veilig de weg op kan.

Service
Karel (Lelystad)
14-08-2019
8

Goede service, prima kwaliteit.

Service
Stephen (Lelystad)
14-08-2019
7

Er zijn genoeg andere keuzes voor APK/onderhoud

Service
Fred de Graaf (Lelystad)
31-07-2019
10

Een prima bedrijf met kundig personeel. Je wordt altijd netjes ontvangen en men kent hun klanten. Reparaties en beurten worden serieus gedaan en men hanteert nette prijzen. Tegelijk wordt er altijd met je meegedacht als er problemen zijn. Ik kom er al jaren en het is me nog niet één keer tegengevallen!

Service
Bert Blom (Lelystad )
24-07-2019
10

Goede service en vriendelijk en kundig personeel

Verkoop
Nico Schuuring (Lelystad)
23-07-2019
9

Goede service, vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Henk de Vries (Lelystad)
23-07-2019
10

De verkoper van Jacob Schaap is een aardige jongeman die veel vertrouwen biedt aan de (nog niet zekere) koper. Hij heeft verstand van zaken, maar brengt geen gelikt verkooppraatje. Hij vraagt of alles duidelijk is, geeft zijn mening en legt goed uit wat de volgende stappen zijn. De dealer mag blij zijn met deze verkoper!

Verkoop
f.j de visser (Lelystad)
23-07-2019
9

goede service

Verkoop
Mw. T. van Werven
23-07-2019
10

Gewoon een goede ervaring

Verkoop
Jan en Corry Mul (Almere)
23-07-2019
9

Deze Toyota dealer heeft zeer prettig en bekwaam personeel in dienst. Je wordt nog echt als klant ontvangen en ook als je onverwachts komt zijn zij bereid om te helpen en mee te denken.

Service
R.v.d.linden
19-07-2019
8

Altijd in zijn voor verbetering. Allert blijven en niet in slaap vallen.

Service
Joris Kromwijk (Lelystad)
17-07-2019
8

Prettige communicatie en goede prijs-kwaliteitverhoudingen. Afspraken worden altijd nagekomen

Service
Dhr. F. Voorhuis (Lelystad)
11-07-2019
10

On-line afspraak gemaakt tot volle tevredenheid, korte wachttijd, uitstekende receptie en een uitstekende uitvoering van de gewenste werkzaamheden.

Service
Hans kesselaar (Almere)
12-06-2019
10

Ik kom hier al jaren en alles is altijd prima geregeld

Service
Frank Wiggers
12-06-2019
8

Nogmaals ik ben zeer tevreden over de goede service en klant vriendelijkheid.

Service
Dick Wijnnobel (Lelystad)
07-06-2019
10

Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Service
J. de Roos (Almere)
07-06-2019
10

Deze dealer heeft mij een heerlijke auto verkocht en ook het eerste onderhoud bij de 10.000 km was correct en volgens opgave uitgevoerd.

Service
Karel vd hart
07-06-2019
7

Na 12 jaar subaru rijden overgestapt naar een verso diesel,verschrikkelijk veel pech gehad,de auto weer ingeruild voor een RAV 4 benzine.nu zeer tevreden. Ik moet zeggen dat ik veel steun hen gehad van een medewerker.

Service
René Duppen (Lelystad)
22-05-2019
9

Medewerkers zijn klantgericht, denken mee over oplossingen, zijn flexibel, vakkundig en professioneel. Kennen hun klanten goed.

Service
Freek Grit (Lelystad.)
17-05-2019
9

vriendelijke medewerkers waar duidelijke afspraken gemaakt worden en deskundig personeel.

Service
Elly Engelen (Lelystad)
10-05-2019
10

Vriendelijke en correcte service

Service
Calisto Nahr (Lelystad)
08-05-2019
8

Duidelijke afspraken, kosten plaatje klopt houdt zich aan afspraken.Goede ontvangst aan de receptie en makkelijk bereikbaar.Vriendelijke medewerkers,dat heb je alleen in Lelystad.

Service
M.S.N. Everts (Lelystad)
03-05-2019
8

goede service goede garage, vriendelijk en betrouwbare werknemers

Service
P.vlig (Lelystad)
03-05-2019
9

Om dat je er vriendelijk word ontvangen !

Service
Rob (Lelystad)
24-04-2019
10

Vriendelijk personeel en betrouwbaar.

Service
Kees Bohte (Lelystad)
18-04-2019
10

Professioneel personeel en snelle en vriendelijke bediening.

Service
M. Anzola (Amsterdam)
10-04-2019
8

Ik ben goed geholpen bij de Toyota dealer. Ik kreeg van tevoren een prijsopgaaf, ben vriendelijk ontvangen en telefonisch op de hoogte gehouden van de te verrichte werkzaamheden.

Service
Jonny serno (Lelystad)
09-04-2019
10

Kom er al jaren weet wat ik kan en mag verwachten.

Service
Wim Steenbakkers (Lelystad)
09-04-2019
8

Alles komt prettig over.

Service
Mevrouw M. van Veen (Zeewolde)
09-04-2019
10

Ik ben zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid waarmee je geholpen wordt.

Verkoop
G kramer (Lelystad )
27-02-2019
10

Goede en klantvriendelijke dealer, heeft ons goed geholpen.

Service
G.A.de Swart
14-02-2019
8

Zeer duidelijke informatie, persoonlijke aandacht van receptionist tot en met monteur.

Service
J. de Vries (Lelystad)
01-02-2019
10

Prima dealer!Wordt altijd snel, vriendelijk en goed geholpen.

Service
Jans Sintniklaas (Lelystad)
11-01-2019
9

Fijn en eerlijk bedrijf, goed opgeleid personeel die weten hoe de auto in elkaar zit

Verkoop
Arie (Lelystad)
09-01-2019
8

duidelijk, helder, vriendelijk

Service
Dhr.C.de Boot (Lelystad)
04-01-2019
8

Ik ben al de jaren dat ik Toyota rij, en dat is 30jaar, en altijd tevreden.

Service
H. Meijer (Lelystad)
04-01-2019
10

alles is in orde

Service
MvdO (Lelystad)
04-01-2019
8

Klantvriendelijk en goede service. eerlijk advies.

Service
Dhr. J. Mul (Lelystad)
21-12-2018
9

Aardige mensen en goede service.

Service
Wim Hölzel (Lelystad)
14-12-2018
9

het is een prima garage en je wordt er altijd keurig geholpen

Service
Yvonne
07-12-2018
10

Persoonlijk contact, zeer goede service en personeel dat zeer goed meedenkt. Zeer tevreden met de Raymondo en zijn monteurs! Allemaal toppers.

Service
Korien Heijenk (Lelystad )
30-11-2018
10

Prima, meer dan prima garage. Er wordt meegedacht, ze zijn zeer behulpzaam. En absoluut niet duurder dan bijv de Vakgarage, ze zijn zelfs goedkoper en daarvoor krijg je meer service.

Service
Zandbergen (Lelystad)
30-11-2018
9

Zeer prettige en vakbekwame monteurs. Ook afspraken worden zonder vertraging uitgevoerd. Technische problemen worden altijd opgelost. Breng en haalservice wordt erg gewaardeerd.

Service
Hans van Amstel (Lelystad)
30-11-2018
9

Betrouwbare garage met personeel dat meedenkt met de klant.

Service
Bart Schuuring (Lelystad)
30-11-2018
10

Het is een prima Toyota dealer, met kundig en vriendelijk personeel. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Bij de laatste onderhoudsbeurt 4 nieuwe banden nodig. Dan kun je als klant wel voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, maar ik heb gezegd niet voor 5 euro prijsverschil deze bij een bandenboer laat vervangen. Dus vandaag 4 nieuwe banden laten monteren. Ik blij en de dealer ook. Dat is klantenbinding over en weer. Graag tot de volgende keer.

Service
Wijnanda Schulz (Lelystad )
23-11-2018
8

Vriendelijk en snel geholpen. Ook een vervangende auto ter beschikking gekregen.

Service
Mevr. Ingrid Lucassen-Weijland (Wervershoof)
23-11-2018
10

Vriendelijke ontvangst in fraai pand waar deskundig uitleg wordt gegeven over de uit te voeren werkzaamheden.

Service
Jaap Engel (Lelystad)
23-11-2018
9

Dit is een prettig bedrijf waarvan de medewerkers niet opdringerig zijn en weten wanneer ik iets wil weten en het prettigst is dat ze Toyota verkopen.

Service
b bakker (lelystad)
23-11-2018
10

vriendelijk personeel en goede service.

Service
Richard Krens (Lelystad)
23-11-2018
9

Klantvriendelijk, goede service - speciaal de 'haal en breng' service.

Service
Joost Moonen (Lelystad)
23-11-2018
9

Goede service, beleefd en ter zake kundig technisch.

Service
Steven (Lelystad)
23-11-2018
10

Er valt altijd wat te verbeteren, maar dat zijn dan meer details. Kijkend naar het totaal plaatje ben ik altijd zeer tevreden over de service en de auto's vandaar mijn beoordeling.

Service
Mevrouw T.Zeinstra (Lelystad)
09-11-2018
10

Je wordt zeer klantvriendelijk geholpen, ook de uitleg over wat er eventueel moet gebeuren en de prijs wordt duidelijk uitgelegd. Personeel is correct.

Service
Richard de Wit (LELYSTAD)
02-11-2018
9

Top service, vriendelijk personeel. Leuke locatie en goed advies.

Service
Frans Voorhuis (Lelystad)
29-10-2018
9

Prettig contact via de mail en bevestigd tijdens mijn bezoek voor een beurt aan de auto...prettige en duidelijke uitleg en service...rekening werd duidelijk uitgelegd......

Service
Saied Nejati
17-10-2018
9

Ik ben zeer tevreden van service en klantvriendelijke personen van Toyota Lelystad.

Service
e.a.e. hersens (lelystad)
11-10-2018
9

Je wordt correct behandeld en ontvangt van te voren een prijsopgaaf.

Service
Henk Jansen (Lelystad)
11-10-2018
8

Je wordt er altijd goed geholpen en vriendelijk ontvangen.

Service
Mevr.N E Selles-Bos
11-10-2018
10

Ik wordt daar altijd perfect geholpen, ook met de kleinste dingen.

Service
Hans R (Lelystad)
11-10-2018
10

Prettige service door vakbekwaam personeel. Goede persoonlijke benadering.

Service
N.Gunaratnam
05-10-2018
10

Alles wordt vriendelijk en goed uitgelegd, de auto wordt vakkundig onderzocht en tips worden waar nodig, goed gegeven

Service
B Harmsen
19-09-2018
9

Ze doen wat ze beloven

Service
Hans.Kesselaar (Almere)
19-09-2018
10

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf als ik een probleem heb wordt het altijd zeer snel opgelost bij de receptie zit ook kundig personeel kan ik altijd wat aan vragen en dan is het snel geregeld

Verkoop
H.Spel (Lelystad)
19-09-2018
10

vriendelijk,tijdnemend voor klant

Service
Dhr. L. Cats
17-09-2018
8

Het is er schoon, komen hun afspraken na en zijn correct tegenover de klant.

Service
w.murre (lelystad)
20-08-2018
8

mijn ervaring is tot op heden goed

Service
Dhr.H.A.A.STOFFELS (LELYSTAD)
15-08-2018
9

Beleefd en deskundig behandeld.

Service
Heer L.Roest
15-08-2018
10

Prima service benadering en op tijd de informatie als onderhoud nodig is

Service
H. Zwaaf (Lelystad)
08-08-2018
8

De receptie en de werkplaatsmensen zijn goed (kennis van de auto) en innemend naar de klant als het gaat om een toelichting of beantwoording van een vraag. Met sommige verkopers wel een goede ervaring (enthousiast en klantvriendelijk), maar sommige ook niet. Bij één verkoper was er zelfs sprake van een zekere botheid. Hij leek er niet veel zin in te hebben.

Service
olaf kaldenbach (lelystad)
08-08-2018
10

behandeling was ok.

Service
Dhr.P.W. van der Veldt (Lelystad)
03-08-2018
9

Het hele service en promotie pakket van deze dealer is goed en gedegen.Daarom een dikke negen!!!Met vriendelijk groet

Service
J Bosman (Almere)
01-08-2018
10

Je wordt er altijd keurig geholpen, klantenservice staat hoog in het vaandel

Service
bert souman (lelystad)
31-07-2018
10

ten aanzien van uit te voeren handelingen word je hier telkens uiterst vriendelijk, duidelijk en deskundig toegelicht wat er gedaan zal worden en wat de totale kosten (ongeveer ) zullen bedragen

Service
Jan Pijnappel (Lelystad)
26-07-2018
10

prettig en professioneel, zowel werkplaats als receptie. Jonge verkoper vindt ik wat minder, wil snel scoren. Minder empatisch.

Service
Joris Kromwijk (Lelystad)
25-07-2018
9

Fijne en kwalitatief goede garage met fijne vriendelijke medewerkers

Service
van Dam (Lelystad)
24-07-2018
10

Zeer betrouwbare indruk!Prettige klantvriendelijke benadering

Service
Bart-Jan van Hummel (Lelystad)
23-07-2018
10

Ik ben bij andere dealers geweest en de service en sfeer steekt hier metKop en schouders bovenuit

Service
P. Hummel (Lelystad)
18-07-2018
10

Zeer klantvriendelijk. Goede afspraken.

Service
J. Lijkendijk (Lelystad)
13-07-2018
10

Zeer fijne dealer die doen wat ze beloven!

Service
Maria Poort (Hilversum)
12-07-2018
10

De mensen zijn zeer vriendelijk en professioneel. De uitstraling van het hele bedrijf kan gewoon niet beter.

Service
Dhr.D.van der Weijden (Lelystad)
12-07-2018
10

Het zijn geweldige mensen aan de Balie en de monteurs in de werkplaats,ben erg tevreden

Service
P.A. Profijt (Lelystad )
09-07-2018
10

De uitstraling van het bedrijf, en de vriendelijke, enthousiaste en vakkundige personen die daar werkzaam zijn. Niets is te veel

Service
J. IJsbrandij (Lelystad)
27-06-2018
10

Goede garage en uitstekende service, nog nooit klachten gehad en dat is ook de reden dat ik daar al vele jaren als tevreden klant binnen kom.

Verkoop
Dhr Korstanje (Lelystad)
27-06-2018
10

aandacht,betrokken

Service
Arie Zuurmond (Lelystad)
20-06-2018
8

Prima service, nergens iets op aan te merken

Service
Mario (Lelystad)
20-06-2018
9

zeer tervreden over baliemedewerker(s) en performance garage

Service
Dhr J.Serno (Lelystad)
13-06-2018
9

Vriendelijk en behulpzame receptie medewerker kom er al jaren en dat is niet voor niets zou met een ander merk auto ook naar hun toegaan prima monteurs maken werk van hun werk.

Service
Nico
13-06-2018
7

Prettig contact, maar is niet heel goed in luisteren.Werkt netjes.

Service
Mw. Mijnheer (Lelystad)
13-06-2018
10

Niets dan lof

Service
S.C.Kwee (Lelystad)
07-06-2018
10

Lelystad B.V. is gewoon de beste Toyota dealer....Gewoon zo door blijven gaan.

Service
R. van der Linden (Lelystad)
06-06-2018
8

goede service/dienstverlening alleen het wachten de koffiekamer lijkt op een bedrijfskantine. geen uitstraling.

Service
Jeane Stam
06-06-2018
9

Goede service, krijg altijd een vervangende auto mee.Betere service dan in Amsterdam vandaar deze garage.

Service
s.s.stel (almere)
06-06-2018
10

goede service. goede monteurs. Klantviriendelijke receptie

Service
Hr Martens (Lelystad)
29-05-2018
9

goede service en vriendelijke medewerkers die ook met de klant meedenken.

Service
Tony Merkelbach (Lelystad )
23-05-2018
9

Overzichtelijk

Service
dhr. Korevaar
16-05-2018
9

Altijd vriendelijke en persoonlijke bejegening met kennis van zaken iha en mijn auto in het bijzonder. Van receptie tot werkplaatsmonteurs.

Service
René (Lelystad)
16-05-2018
10

Klantgericht, flexibel en vakbekwaam

Service
Hans van Amstel (Lelystad)
02-05-2018
9

Bij deze garage kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Ze denken met je mee.

Service
G IJ Boonstra (Lelystad)
02-05-2018
10

Garage bied een goede service en is zeer betrouwbaar. Je krijgt totaal niet het gevoel dat ze je een poot uittrekken.

Service
Hans van de Waterbeemd (Lelystad)
02-05-2018
10

De medewerkers zijn zeer correct en vriendelijk. De ontvangst is prima (inclusief de koffie).De werkzaamheden worden tot volle tevredenheid uitgevoerd.Niets dan lof!

Service
dhr A. de Ronde (Lelystad)
02-05-2018
9

goed geholpen alles volgens afspraak gehaald en gebracht, prima

Service
De heer Joop van Walstijn
25-04-2018
9

Omdat ik uitstekend tevreden ben met de vestiging Lelystad

Service
Johan Bruining (Lelystad )
25-04-2018
9

Heldere afspraken, prima service, vriendelijke mensen.

Service
B. Bakker (Lelystad)
25-04-2018
9

Altijd als ik hier kom is het personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Mijn auto vertoont nooit mankementen en geeft nooit problemen dankzij het goede onderhoud. Ik ben zeer tevreden en zal bij de aankoop van een volgende auto weer een Toyota kiezen vanwege deze goede service.

Service
Jaap Engel (Lelystad)
25-04-2018
8

Fijne garage, doen wat ze zeggen, geen verrassingen

Service
Marcel Sas (Lelystad)
19-04-2018
9

Mijn Avensis rijdt altijd, ook na reparaties en onderhoud. Nog nooit pech onderweg gehad. Zij zorgen dat ik blijf rijden.

Service
E. Kalse (Almere)
18-04-2018
9

Jammer dat ** weg is maar Enzo is een goede nieuwe!!

Service
Harm vd Duin (Lelystad )
18-04-2018
9

Goede correcte service. Adequaat. Het is natuurlijk ook een erg goed merk!

Service
John Jalink (Lelystad )
18-04-2018
10

Goede dealer

Verkoop
Fam G.Wilts
13-04-2018
10

Wij zijn zeer netjes geholpen en hadden direct een goed gevoel erbij. De auto werd netjes afgeleverd en een goede uitleg erbij. Wij gaan zeker terugkomen voor het onderhoud van de auto.

Verkoop
Hr.L. Meeusen (Lelystad)
09-04-2018
8

goede service, duidelijkheid, vriendelijk en eerlijk.

Service
Freek Grit. (Lelystad.)
05-04-2018
10

Goede afspraken te maken, vriendelijke mensen aan de balie en een prima afwerking van de service beurt.

Verkoop
Nordin Amezian (Lelystad)
28-03-2018
10

Mijn aanvraag was snel opgepakt en behandeld. Leuke verrassing in de vorm van een taartje bij de aflevering moge ontvangen.

Service
P.Vlig (Lelystad)
21-03-2018
9

Uitstekende behandeling.

Service
corn a bos (lelystad)
21-03-2018
9

als ik niet tevreden ben over toyota lelystad ,dan was ik er niet bij gebleven.

Service
Herman van der Woude (Lelystad)
21-02-2018
9

Er wordt zeer serieus op de wensen van de klant ingegaan, ook als deze niet haalbaar blijken te zijn.

Service
Billy den boer (Lelystad)
21-02-2018
9

Vriendelijk personeel denkt mee en wil niet het vel over je neus trekken

Service
Erik Drees (Lelystad)
07-02-2018
10

Ik vind dit een betrouwbare garage, waar ik ook zonder afspraak kleine reparaties kan laten uitvoeren. Er wordt altijd tijd voor gemaakt. Verder is het daar werkzame personeel zeer kundig, hulpvaardig en vriendelijk. En dat zorgt voor een goede klantenbinding.

Service
Henk.A.A.Stoffels (LELYSTAD)
24-01-2018
9

Ik ben goed en beleefd behandeld,ook het technische deel werd goed besproken.(ik ben zelf technisch opgeleid). Dus gewoon tevreden.

Service
Anoniem
10-01-2018
8

Prettig personeel, vakkundig, goede uitleg.Dat ik terug moet voor vervanging tank kunnen zij niets aandoen.En dat er een waardeloos navigatiesysteem in zit ook niet. Dat is Toyota-onwaardig!

Service
J.N. Mul (Almere)
10-01-2018
9

Ik ben zeer tevreden met deE dealer

Service
Anoniem
10-01-2018
10

Goede service, prettige bediening, er wordt meegedacht, nooit opdringerig, geen problemen rond beurten en reparaties.

Service
Tjalling Holwerda (Lelystad)
10-01-2018
9

Zowel bij aankoop als onderhoud in de afgelopen 3 jaar prima geholpen.

Service
Desmond (Lelystad )
03-01-2018
10

In 1 woord "super".

Service
Rob (Lelystad)
27-12-2017
10

Zeer vriendelijk, meedenkend en servicegericht

Service
Anoniem
22-12-2017
8

uit principe geef ik nooit 10 punten

Service
Dhr. R. Bouter (Rotterdam)
21-12-2017
10

Prima service, redelijke reparatieprijs overeenkomend met vooraf gemaakte afspraak, goede voorzieningen en vriendelijke, gastvrije ontvangst.

Service
Wim Hölzel (Lelystad)
20-12-2017
10

je wordt er altijd correct en tijdig geholpen

Service
Paul van der Burg (Lelystad)
20-12-2017
10

Behalve dat er bij Jacob Schaap aardige en deskundige mensen werken, is een Toyota-auto een zeer betrouwbare auto.

Service
Mevr T van Meeteren
08-12-2017
10

Klantvriendelijk personeel en ze denken met je mee zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan

Service
Richard Diekmann (Lelystad)
06-12-2017
10

Heb nog nooit zo'n goede dealer gehad. probleemoplossend denken en nette prijzen

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Zeer fijn bedrijf. Denkt met je mee en zorgt voor goede oplossingen. Een prettige persoonlijke benadering

Service
HansR (Lelystad)
22-11-2017
9

Onderhoud wordt correct uitgevoerd volgens instructie van Toyota NL. Die instructie zou ik wel dringend ter discussie willen stellen

Service
Piet Hummel (Lelystad)
22-11-2017
10

Toyota Schaap is een zeer klantgericht bedrijf. De klant is koning.

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Alles is top. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid, prijsindicatie.

Service
D. Ringeling (Lelystad)
15-11-2017
8

Goede service en er wordt snel gewerkt.

Service
Anoniem
15-11-2017
9

Een dealer waar de klant nog centraal staat. Ze denken met de klant mee en bieden altijd correcte marktconforme prijzen aan.

Service
Mevr. A. Lamaker (Lelystad)
14-11-2017
10

Prima dealer en aardige medewerkers die hun werk uitstekend doen.

Verkoop
Anoniem
01-11-2017
10

Vriendelijke medewerkers, erg behulpzaam en beschikken veel kennis.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Het personeel staat altijd correct, klantvriendelijk en deskundig iedereen te woord. Er wordt de tijd genomen voor elke klant.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Zeer vriendelijke mensen en geven goede informatie voor en tijdens de onderhoudsbeurtKomen na wat ze afspreken.

Service
Henk Jansen (Lelystad)
01-11-2017
9

Leveren goed werk en staan altijd voor je klaar

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Goede service en persoonlijke benadering

Service
C.de Boot (Lelystad)
27-10-2017
8

Alles volgens afspraak uitgevoerd. Goede monteurs die uitstekend en goed hun werk doen. Geen klachten.

Service
Anoniem
25-10-2017
8

De mensen die hier werken zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Niets is ze te veel gevraagd.De showroom is schoon en prettig. Als je de hele dag de auto kwijt bent word je netjes thuis gebracht en later weer opgehaald.In de wachtruimte kun je iets drinken en er ligt voldoende te lezen.

Service
Mevr. C.M. van Beem (Lelystad)
25-10-2017
9

zeer tevreden en een correcte afhandeling.

Service
Fam Verheijen (Swifterbant DEkoningshof 14 8255Dc)
18-10-2017
10

Ga zo door

Service
Do van der Weijden (Lelystad)
11-10-2017
10

Jacob Schaap Lelystad beoordeel ik met een 10 omdat de mensen die zorg dragen over je Toyotavakmensen zijn.

Service
hans offerman (lelystad)
11-10-2017
8

betrouwbaar, soepel en proactief

Service
PS Kuilboer (Lelystad)
11-10-2017
9

Uiterst tevreden over de werkzaamheden en de afhandeling daarvan. Dit geldt eigenlijk voor elk bezoek die ik bij deze dealer heb gedaan in afgelopen jaren. Er zijn misschien garages te vinden die wat goedkoper zijn. Maar hier zijn de prijzen op zich prima, bovendien zijn ze vakkundig, bekwaam en betrouwbaar.

Verkoop
H. Bandell (Almere)
11-10-2017
9

uiterst tevreden over de behandeling/verkoop

Service
R.Bolland (Lelystad)
04-10-2017
10

Je wordt hier snel geholpen. Duidelijke afspraak over de kosten en ik kon wachten op mijn kleine beurt totdat mijn Aygo klaar was.Alles bij elkaar 50 minuten.

Service
Harry & Helen Kemperman
27-09-2017
9

Top garage, ervaren personeel en ik voel mij er welkom

Service
Bert Roest (Hoorn)
13-09-2017
9

goede service,service die nachtrust geeft

Service
Victor en Hennie. (Lelystad)
06-09-2017
10

correct, klantvriendelijk, voelt bijna als familie. Zijn dik tevreden over het personeel.

Service
S. van den Berg. (Lelystad.)
31-08-2017
9

Vriendelijk. Goed en gedegen, betrouwbaar, en service gericht.

Verkoop
Anoniem
23-08-2017
10

Integer, spontaan, behulpzaam, klantvriendelijk

Service
L.J. Brink (Lelystad)
23-08-2017
8

service en onderhoud altijd prima, nota's vallen me soms niet mee.

Service
Anoniem
16-08-2017
8

Ik ben gewoon tevreden, maar dat vewacht ik ook voor de pittige prijzen die gerekend worden.

Service
Nathalie (Lelystad)
16-08-2017
10

Fijne en mooi zaak , altijd goed geholpen , altijd overal oplossingen voor, denken met je mee, hard werkende mensen

Verkoop
Anoniem
16-08-2017
10

Hier ben je nog echt een klant. De verkoop komt zeer vakkundig, hartelijk, integer en transparant over. Een bedrijf waar je als klant graag komt.

Service
A M C Vermeij (Lelystad)
09-08-2017
10

Goed telefonisch bereikbaar, goede afspraken, tijdig overleg over meerwerk, goed advies, en goed uitgevoerde werkzaamheden.

Service
danny portier (lelystad)
09-08-2017
10

goede garage. behulpzaam. bekwaam. afspraken duidelijk. niks te wensen

Verkoop
Lute Visscher (Lelystad)
08-08-2017
9

Kennis van zaken, vriendelijk, mensen het gevoel geven "thuis" te zijn.Alle tijd nemen voor de klant.Klant op de hoogte houden (hoefde nooit zelf te bellen) van alles wat met de nieuwe auto te maken had/heeft.Ben nooit "in de wacht gezet", dat is bij andere garages vaak wel het geval.Hoop nu al dat de volgende auto ons weer naar "Schaap" zal leiden .

Service
Korien Heijenk (LELYSTAD )
26-07-2017
10

Het contact met en de hartelijkheid van de receptie is hartverwarmendOnze auto is opgehaald, de beurt is heel deskundig uitgevoerd en daarna is de auto weer teruggebracht.Ik ben meer dan tevreden

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
9

De persoonlijke houding verkoper was bijzonder attent en zeer vriendelijk.De gehele aankoop en mogelijkheid van een uitgebreide proefrit gaf veel vertrouwen. Een dash cam is voor ons zeer netjes ingebouwd en manier waarop de auto werd afgeleverd was gewoon een feestje waarbij alles zorgvuldig werd uitgelecht en doorgenomen. Daarbij , de auto rijd super :-)

Service
Dhr. Dekkers (Lelystad)
24-07-2017
8

Dit is de waardering die ik er aan geef.

Verkoop
Anoniem
18-07-2017
9

Omdat wij heel goed geholpen zijn.

Service
Anoniem
17-07-2017
10

De klantvriendelijkheid, en hun kennis van zaken, door alle aldaar werkzame medewerkers.

Verkoop
Anoniem
03-07-2017
9

correct geholpen; meewerken om de nodige gegevens voor de nieuwe auto te updaten! goede service; tijdig gebeld als niet aan de afspraken kan worden voldaan; omdat zaken niet op tijd geleverd kunnen worden!

Verkoop
Joost Moonen (Lelystad)
30-06-2017
10

Zeer vriendelijk en correct geholpen. Alle hobbels in het proces werden voortvarend gladgestreken.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Hele goede en nette service. Helaas zijn onderdelen voor een Toyota wel erg aan de prijs. Daar mag Toyota wel eens goed naar kijken.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Klantvriendelijk, meedenkend, geen reparatie zonder overleg, alles weer super netjes opgeleverd.

Verkoop
Anoniem
19-06-2017
9

Zeer prettige garage ziet er keurig en verzorgd uit met vriendelijk en in onze ogen kundig personeel

Verkoop
Victor Hebels (Lelystad)
14-06-2017
10

De service is al 10 jaar lang op hoog niveau en de continuïteit van de medewerkers (receptie en werkplaats) al 10 jaar lang nagenoeg ongewijzigd. Dit schept vertrouwen.

Verkoop
E.Pelgrom (Lelystad)
09-06-2017
10

Vriendelijk ontvangst in een overzichtelijke nette showroom , verkoper nam de tijd ondanks wij een half uur voor sluitingstijd binnenkwamen. na de verkoop werden we netjes op de hoogte gehouden hoe lang het volgens de verkoper nog kon duren. Meteen na binnenkomst van de auto werden we uitgenodigd voor een bezichtiging. Bij aflevering werd ruim de tijd genomen om ons op bepaalde dingen te wijzen . Als kado kregen we een heerlijk toyota(artje) mee . 3 dagen na aflevering werden we nog gebeld over of we tevreden waren en evt nog vragen. Al met al super tevreden

Service
Billy den boer (Lelystad)
07-06-2017
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel en houden het betaalbaar

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
9

Betrouwbaar; behulpzaam; eerlijk; komen afspraken na

Service
mevr. T.van Meeteren (Lelystad)
31-05-2017
10

Ik wordt altijd keurig en correct geholpen. En vertrouw deze garage volkomen

Service
Bert Bouwman (Lelystad )
24-05-2017
9

het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk .

Verkoop
Kees Bohte (Lelystad)
10-05-2017
10

correct vriendelijk en professioneel geholpen

Service
Leen Vermeer (Lelystad)
03-05-2017
9

Goede Service.
Duidelijke afspraken overeenkomstig de werkzaamheden.
Zeer vriendelijke receptionist.
Een luisterend oor en meedenkend wanneer er een mogelijk technisch probleem is.

Service
Hr CD Berghuis (Lelystad)
03-05-2017
8

ben tevreden over de haal en breng service Uitgevoerde werkzaamheden zijn naar behoren gedaan De van tevoren opgegeven prijs viel zelfs iets lager uit Kortom ben erg tevreden

Service
Anoniem
19-04-2017
10

Bij dealer Jacob Schaap worden wij al jaren goed super goed tewoord gestaan door de receptionist en werkplaatschef.
Bij reparaties worden geen flauwekul verhaaltjes verteld en zijn zij duidelijk wat er wel, maar ook wat er niet gedaan hoeft te worden aan de auto.

Advies over een fietsendrager was men ook duidelijk. Deze kunnen wij beter op internet vinden daar dit niet de business is van Toyota. Een extra witte kentekenplaat erg voor ons besteld die wij gratis meekregen.
Gewoon top service!

Service
H.A.J.Maas (Lelystad)
18-04-2017
10

Omdat er geen hoger cijfer gegeven kan worden worden anders had ik die gegeven. Het is een uiterst betrouwbare dealer waar ik al jaren lang klant bij ben. In al die jaren ben ik nog geen enkele keer teleurgesteld geweest omdat er iets mis gegaan is of een of andere werkzaamheid niet tot volle tevredenheid zou zijn verricht.
Ik kan mij op dit moment geen andere dealer voorstellen die aan de zelfde hoge maatstaven voldoet als de de firma, c.q dealer' Jacob Schaap Lelystad B.V.

Service
Anoniem
13-04-2017
9

Klantvriendelijk, meedenkend en oplossing gericht

Service
P.vlig (Lelystad)
12-04-2017
8

Vriendelijk personeel en alles goed afgehandeld.

Verkoop
Tanja van Gelder (Lelystad)
23-03-2017
10

Van kennismakingsgesprek tot aflevering was uitstekend. Goede uitleg, direct een proefrit. Bij het ophalen van de auto stond deze heel leuk onder een zwarte doek afgedekt voor de onthulling. Omdat mijn moeder ook nog jarig was op de dag dat ik mijn auto kon afhalen kreeg ik heel attent een taartje mee. Hoe leuk is dat. Bij vragen kan ik altijd bellen of mailen. Ze mailen mij altijd vrijwel direct terug, ook 's avonds. Ze staan altijd voor je klaar. Leuk bedrijf! Mijn vader rijdt al jaren Toyota, dus ik volg in zijn voetsporen. Een echte aanrader. Ik ben supertevreden over alles.

Service
Renata Slagter (Almere)
23-03-2017
9

Zeer goede service en vriendelijke medewerkers die verstand van zaken hebben.

Service
Anoniem
20-03-2017
9

Deskundige mensen die meedenken en samen naar oplossingen zoeken.

Service
Frans van Rijnsoever (Lelystad)
17-03-2017
9

Al jarenlang zijn wij een "tevreden Toyota-rijder". Dit is een uitstekende dealer:
- klantvriendelijkheid en duidelijke informatie: Uitstekend!

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
10

Service, klantvriendelijkheid?, kennis en kunde. Als extra toevoeging, de verkopers kwamen meer over als adviseurs die meedenken.

Service
Anoniem
09-03-2017
10

De klantvriendelijkheid en service, niet alleen bij onderhoud, maar ook in onvoorziene omstandigheden is top. beter heb ik nog nooit ergens gehad. Ik geniet al ruim tien jaar van de uiterst correcte behandeling als klant

Verkoop
Koops (Lelystad)
09-03-2017
10

Zeer klantvriendelijk geholpen, hier voelt de klant zich nog echt Koning!

Service
Anoniem
08-03-2017
9

Goede en snelle service, vriendelijk personeel. De thuis breng en haal service is perfect!

Service
Anoniem
08-03-2017
9

je wordt er goed geholpen en er wordt aan de afspraak gehouden

Verkoop
Anoniem
28-02-2017
10

Zeer accurate, persoonlijke, eerlijke, vriendelijke, behulpzame dienstverlening.

Service
Anoniem
22-02-2017
8

Gezien de service de afgelopen 20 jaar erg goed was is mijn cijfer gebaseerd op een 8.

Service
Anoniem
14-02-2017
9

Goede service, vriendelijk personeel

Service
Dhr.H.A.A.STOFFELS (LELYSTAD)
14-02-2017
9

goede service,beleefde werknemers.

Service
Dhr. Tuynman (Lelystad)
01-02-2017
9

Bekend, betrouwbaar en klantvriendelijk bij maken van afspraken en het nakomen ervan.

Verkoop
Ton en Gerda Bergsma (Lelystad)
01-02-2017
10

Zeer tevreden over het verloop van de aankoop, en de service van de verkoper

Verkoop
dhr. G. van Teijlingen (Lelystad)
25-01-2017
10

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Afspraken worden nagekomen. Meedenken om te komen tot voor mij wenselijke oplossingen.

Service
Mevrouw S. de Valk-Rozendal (Lelystad)
29-12-2016
10

Er zijn snel en correct afspraken te maken, in dit geval het plaatsen van winterbanden.
Vriendelijke ontvangst en eventuele uitleg van vragen.
Ook extra werkzaamheden worden direct uitgevoerd, zoals in mijn geval het instellen van Blue tooth voor mijn nieuwe telefoon.
Goed contact met personeel van de werkplaats.
Zeer tevreden over al het personeel.

Verkoop
Anoniem
28-12-2016
9

Vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

Het is heel prettig zaken doen met deze dealer. Dit is nu de 2e nieuwe auto die ik daar gekocht heb. Ze zijn vakkundig, vriendelijk en wat voor mij heel erg belangrijk is: ze hebben bewezen dat ze betrouwbaar zijn. Geen gladde verkooppraatjes maar gewoon een eerlijk en helder verhaal ( natuurlijk willen zegraag verkopen, dat snap ik, echter de wijze waarop ze dat doen, ervaar ik als zeer klantvriendelijk! Ik ben superblij met mn nieuwe aygo sport!

Service
Do van der Weijden (Lelystad)
05-12-2016
10

Om te beginnen de receptie,goede en vriendelijke ontvangst.Monteurs die hun vak waarmaken.Geweldig

Service
van walstijn (lelystad)
01-12-2016
10

zeer goede hulp en uitleg

Service
Anoniem
01-12-2016
9

Medewerkers zijn professioneel en oplossingsgericht. Het belang voor de (tevreden) klant is uitgangspunt.

Service
Kees Bohte (Lelystad)
08-11-2016
10

Nette en schone zaak, vriendelijke en deskundige receptie en prima uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Ben Bakker (Lelystad)
08-11-2016
9

goede service en vriendelijk personeel

Service
Mevr. Abel (Lelystad)
24-10-2016
10

Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Benadering altijd persoonlijk. Indien er onverwachte gebreken zijn wordt je hier tijdig van op de hoogte gesteld en wordt er overlegd over het wat en wanneer.
Je voelt je bij deze dealer/garage gewaardeerd als klant, de kosten zijn overzichtelijk en transparant.

Service
wim neesen (lelystad)
19-10-2016
10

zeeeeer goed behandeld en alles (weer) zeer goed afgehandeld, en (weer het woord) zeer tevreden.

Service
mevrouw T. v.Meeteren (Lelystad)
12-10-2016
10

Klantvriendelijk personeel en er wordt altijd goed uitgelegd wat er aan de auto gedaan is. De service is prima alsmede de prijs van het onderhoud.

Service
paradise taxi (Lelystad)
12-10-2016
10

heel profesioneel,aardig,gastvrij,alles op tijd

Service
marianne bijl (almere)
05-10-2016
10

Ik ben meer dan tevreden over de inzet kennis hulpvaardigheid en vriendelijkheid van de medewerkers.

Service
Harm Bies (Lelystad)
05-10-2016
10

Wordt altijd prettig ontvangen en er zijn altijd duidelijke afspraken te maken en deze worden ook nagekomen

Service
wietse van Dijk (lelystad)
14-09-2016
10

Deze op efficient manier service verleend en vakkundig oplossing geboden.

Service
Rob (Lelystad)
31-08-2016
10

Zoals gezegd. Staan altijd klaar. Zeer klant- en oplossingsgericht. Niets is hen teveel. Deskundige receptionist, monteur en verkopers. Geen poespas.

Service
Anoniem
24-08-2016
8

tevreden met deze toyota dealer
altyd goed geholpen.

Service
Evert Vos
20-07-2016
10

Prima service, ze komen na wat er is afgesproken en komen de garantie-afspraken voor 100% na. Alle lof.

Service
Anoniem
20-07-2016
10

goede afwikkeling en helder in communicatie

Service
Mevr. S. de Valk-Rozendal (Lelystad)
12-07-2016
10

Zowel het personeel van de receptie als de werkplaats heeft altijd alle tijd om mij te woord te staan en eventueel uitleg te geven op vragen. Over degeleverde service tav van beurten en bandenwisseling ben ik zeer tevreden.

Service
Dhr. J. IJsbrandij (Lelystad)
06-07-2016
9

Zeer vakkundige kennis en enorm klanten gericht.

Service
Anoniem
06-07-2016
10

Deze dealer doet gewoon wat hij heeft afgesproken en doet altijd een stapje meer.

Service
Frans van Rijnsoever (Lelystad)
22-06-2016
9

Al jarenlang een tevreden klant!

Service
Dick Keijzer (Lelystad)
22-06-2016
9

Servicegericht, transparant en een goede kwaliteitsstandaard.

Service
Anoniem
22-06-2016
9

Technisch deskundig, en in de communicatie met de klant voorkomend en correct.

Verkoop
Anoniem
15-06-2016
9

Deskundig, komt afspraken na

Service
A Hulleman-Dikken (lelystad)
14-06-2016
8

Ben pas ruim 1 jaar in het bezit van een Toyota en ook klant bij deze garage. Tot nu toe ben ik tot alle tevredenheid geholpen, ook als ik tussendoor ergens niet uit kon komen

Service
Leen Vermeer (Lelystad)
08-06-2016
9

Altijd vriendelijke ontvangst en behulpzaam en meedenkend bij een evt probleem.

Verkoop
Marja IJzelenberg (Lelystad)
26-05-2016
9

ik ben een tevreden klant, ben vriendelijk geholpen en blij met mijn auto

Service
Anoniem
25-05-2016
7

Netjes en correct

Service
Danny (Lelystad)
11-05-2016
10

Goede dealer, luistert naar mijn vragen opmerkingen is duidelijk over de werkzaamheden en voert die netjes uit.

Verkoop
A. Helsloot (Lelystad)
11-05-2016
9

Correct en Vertouwd

Service
ed schussler (lelystad)
11-05-2016
9

uitstekende service

Verkoop
Am koning (Biddinghuizen )
04-05-2016
9

Gelijk een vertrouwd gevoel

Service
Henk Zandbergen (Lelystad)
04-05-2016
9

Prima service en duidelijke afspraken. Receptie medewerker is bereidwillig en denkt met je mee. Brengen en halen wordt zeer gewaardeerd.

Service
Peter Driehuis (Lelystad)
29-04-2016
8

Klantgerichte service en uitstekende kwaliteit en vakmanschap.

Service
H.A.J.Maas (Lelystad)
29-04-2016
10

Al jaren een uitstekende eerlijke behandeling.

Service
Fam: W.Engelander (Lelystad)
29-04-2016
10

service perfect klantvriendelijkheid perfect uitleg perfect

Service
Anoniem
20-04-2016
8

vriendelijk goede info en staan altijd klaat

Service
Anoniem
20-04-2016
9

fijne attente medewerkers

Service
Anoniem
20-04-2016
9

vriendelijke attente behulpzame mensen
















Service
Arie Zuurmond (Lelystad)
15-04-2016
9

prima service

Service
Anoniem
14-04-2016
8

Goede dealer, uitstekende service

Service
Jetty de Heer (Lelystad)
13-04-2016
10

de medewerkers van deze dealer bieden al jaren technische deskundigheid en een meer dan uitstekende service.

Service
Jane Edelenbos (Lelystad )
13-04-2016
10

Eerlijk, correct en vriendelijk in de omgang en werkzaamheden.

Service
Korf (Lelystad )
13-04-2016
6

Nu drie keer terug geweest met een nieuwe auto en drie keer is er eigenlijk niet 1 klacht opgelost. Er is altijd wel een uitleg waarom dit nu net even niet opgelost kan worden. Bijvoorbeeld:"Ja, de motoren moeten steeds zuiniger en dan kan een motor zo reageren" of "Ja, we kunnen niets meer bijstellen aan de auto, dat zit allemaal in de computer", enz. Op dat moment ben je, als dealer, de klant wel van je balie kwijt, maar de klant is niet tevreden!!

Verkoop
Anoniem
05-04-2016
10

Mooie nieuwe locatie, beter dan de oude locatie. Gewoon goed te woord gestaan en geholpen. Prettige sfeer om een auto te bekijken en te kopen.

Service
Mevr. R. Slagter (Almere)
30-03-2016
9

De medewerkers zijn zeer vriendelijk, servicegericht en vakkundig.

Verkoop
Anoniem
23-03-2016
9

Je wordt nog netjes behandeld, En dat er tijd en aandacht aan klanten wordt besteed. Kortom prettige behandeling.

Service
Mw.J kramer brouwer (Urk)
23-03-2016
10

De gemaakte afspraken komen ze na geen verrassingen na de tijd

Service
Willem van Elmpt (Lelystad)
25-02-2016
9

Een geweldige autodealer. Ze staan altijd klaar om te helpen. Hebben ook goed meegedacht toen ik vorig jaar een nieuwe Yaris kocht. Altijd gastvrij. Prima. Houden zo!

Verkoop
Anoniem
24-02-2016
9

Een modern bedrijf met vriendelijke en professionele medewerkers. Deze ervaring had ik reeds eerder ook al opgedaan met onderhoud van vorige Toyota's en onderhoud van mijn camper. Daarom ben ik naar deze dealer gegaan voor de aanschaf van mijn nieuwe Toyota

Service
Rob van der Feen (Lelystad)
24-02-2016
9

Correct en betrouwbaar.

Service
Dennis Hegeman (Lelystad)
24-02-2016
10

Topservice

Verkoop
Y. Nieuwkerk (Lelystad)
22-02-2016
10

Zeer vriendelijk personeel niets is te veel en men neemt alle tijd om de klant van info te voorzien. Super goed en een tevreden gevoel aan dit bedrijf over gehouden.

Service
Sibert Meurs (Lelystad)
17-02-2016
8

Goed en correct geholpen

Service
dhr. Tuynman (Lelystad)
15-02-2016
9

Degelijke en betrouwbare service met adequate informatie en afhandeling onderhoud/reparatie.

Service
Anoniem
10-02-2016
9

Zeer correct behandeld

Service
W Whitfield-Giese (Lelystad)
03-02-2016
8

Goede receptie, goed kopje koffie.
Ik word gehaald en gebracht i.v.m de decentrale ligging van de garage.
Auto rijdt goed, dus eigenlijk is alles zoals het zou moeten zijn, daar betaal ik
een stevige rekening voor, dus ik verwacht ook eigenlijk dat het goed is.
Dus een 8 voor deze dealer.

Service
Anoniem
27-01-2016
10

We zijn al vele jaren naar volle tevredenheid klant bij Toyota Lelystad. De service en klantgerichtheid van alle medewerkers zorgt er voor dat we met een gerust hart onze auto's voor onderhoud bij ze achterlaten.

Service
Mevr. Brokke (Hoofddorp)
13-01-2016
10

Ze zijn vriendelijk netjes en beleefd en luisteren goed naar wat ik als klant wil.

Verkoop
J. IJsbrandij (Lelystad)
30-12-2015
10

Ik kom al jaren bij deze garage vanwege de perfecte service die geleverd wordt.

Service
Anoniem
28-12-2015
9

Vriendelijk, deskundig en duidelijke service, zowel in de verkoop, op de receptie, als in de werkplaats.

Service
M. Vos (Almere)
23-12-2015
10

Ik beoordeel Toyota Dealer Jacob Schaap te Lelystad met een 10, dit vanwege dat ik mijn auto (Toyota Aygo) daar heb aangeschaft met garantie. De minimale mankementen die ik heb gehad zijn zonder problemen opgelost. Daarbij is het ook nog eens zo dat het persoonlijk belang bij de genoemde dealer boven het commercieel belang staat en klantvriendelijkheid in het bloed zit.

Service
Cor.Vierhout (Leystad)
23-12-2015
10

Klant vriendelijke behandeling en het betrouwbare van Toyota

Service
B. Bakker (Lelystad)
16-12-2015
9

Prima service, duidelijke uitleg en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
16-12-2015
10

Vriendelijk, behulpzaam, rustig, compleet

Service
Kees Bohte (Lelystad)
09-12-2015
10

Snelle en correcte service, prijsopgave klopte, vriendelijke bediening.

Service
Anoniem
02-12-2015
8

Vriendelijk, denkt mee met de klant, geen onverwachte kosten, op tijd.

Service
bert souman (lelystad)
02-12-2015
10

de dealer is uitermate correct t.a.v. benadering van de klant en zeer zorgvuldig m.b.t. van de service en uitvoering van werkzaamheden

Service
Anoniem
02-12-2015
8

Prima service en klantgericht

Service
Anoniem
26-11-2015
9

service prima, zo nodig altijd een oplossing

Verkoop
Anoniem
26-11-2015
8

Klantvriendelijk en afspraken worden goed nagekomen.

Service
Anoniem
26-11-2015
9

service prima, zo nodig altijd een oplossing

Verkoop
c.j doggen-vermue (lelystad)
25-11-2015
9

vriendelijkheid , eerlijkheid ,goede uitleg ,je kon met vreemde vragen komen ; het kon allemaal kortom, het was fijn dit te ervaren geweldig

Service
Me L. Mijnheer (Lelystad)
18-11-2015
10

Ik ben uitermate tevreden over hun vakmanschap, netheid en vriendelijkheid.

Verkoop
A. Lamaker (Lelystad)
11-11-2015
10

De verkoper heeft mij prima geholpen en uitgelegd waar de knopjes in de nieuwe auto voor diende en de automaat uitgelegd. Kreeg bij aflevering een taart van de dealer.

Service
T.Abel
09-11-2015
10

Zeer service gericht personeel, zowel bij dealer als werkplaats.
Vriendelijk, zeer behulpzaam en eerlijk wat betreft kosten en advies.

Verkoop
Mw Daatzelaar (Lelystad)
04-11-2015
9

Vriendelijke, eerlijke en duidelijke medewerkers.

Service
Dhr. P. Kuilboer (Lelystad)
02-11-2015
8

Vriendelijk en professioneel, zowel op de receptie als op de werkplaats. Zeer tevreden over de afhandeling van de storing.

Verkoop
Anoniem
02-11-2015
8

klantvriendelijk

Service
Anoniem
02-11-2015
8

bekwaam, hulpvaardig

Verkoop
Anoniem
29-10-2015
8

Tot nu toe verloopt alles correct.

Service
H.A.J.Maas (Lelystad)
26-10-2015
10

Ik vind het een uitstekende Dealer war ik al meer dan 10 jaar kom. keurige ontvangst, meedenkende receptie en keurige afhandeling. Bij deze dealer heb je zeker niet het gevoel dat je iets tekort komt. Beslist in alle opzichten een meerwaarde.

Service
Anoniem
22-10-2015
9

De zeer vriendelijke en correcte behandeling van klant en auto.

Service
Berrie Strijk (Lelystad)
21-10-2015
10

Heb veel problemen gehad met mijn vorige Toyota . Heb uren doorgebracht bij de dealer kwam er wekelijks . Zij hebben alle moeite en tijd genomen om the probleem op te lossen. Daar heb ik veel respect door gekregen en het vertrouwen dat Toyota echt de beste auto is wat ik mij kan wensen.

Service
Gerrit Heijenk (Lelystad)
21-10-2015
9

goede uitstraling, zeer nette showroom en ontvangstruimte, vriendelijk en zeer goed personeel

Verkoop
Jacob Pasterkamp (Urk)
21-10-2015
10

Wij werden heel klantvriendelijk behandeld. Er was alle tijd om in te gaan om onze vragen, ook al was dat inmiddels na sluitingstijd. We zijn heel goed geïnformeerd over de verschillende lease opties en we kregen de indruk dat de medewerker heel goed op de hoogte is van de actualiteiten binnen de verschillende varianten. Hij heeft ons hierin eerlijk en integer benaderd.

Service
Bob Rutten (Dronten )
21-10-2015
9

Goed vriendelijk gezellige garage is helemaal super.

Verkoop
Anoniem
21-10-2015
10

Uitstekende afhandeling.

Service
Anoniem
14-10-2015
10

Perfecte service

Verkoop
Johan Bruining (Lelystad)
07-10-2015
9

Vriendelijk, duidelijk, eerlijk, deskundig

Service
Anoniem
07-10-2015
8

Prima dealer, goede service, vakkundig correct.

Service
L.Roest (Hoorn)
16-09-2015
9

nog het ouderwetse klant is koning gevoel

Verkoop
Henry van Oene (Elburg)
11-09-2015
10

dealer schenkt aandacht aan de klant
en heeft een perfecte service
en verkopers die weten waar ze over praten

Service
Mevrouw Feitsma-Willems (Lelystad)
11-09-2015
10

klantvriendelijk en deskundig

Verkoop
N.M.H.J. Korf (Lelystad)
26-08-2015
9

Vriendelijk ontvangen en op iedere vraag is een correct antwoord gekomen.

Verkoop
Anoniem
26-08-2015
9

het aller belangrijkste is de eerlijke benadering en de gunstige inruil van mijn oude auto.
Deze garage dealer staat bekend om zijn eerlijkheid.

Service
Anoniem
25-08-2015
8

Geeft aan, vlak na onderhoud, Ga naar dealer oil niet oke. ..

Service
mona (Lelystad )
19-08-2015
10

Goed en betrouwbaar

Verkoop
Dhr j.h.boshuizen (lelystad)
13-08-2015
8

Goede ontvangst, vriendelijke mensen ,schonen showroom en werkplaats

Service
Anoniem
29-07-2015
9

Ben zeer tevreden over de geleverde dienstverlening

Service
Anoniem
22-07-2015
8

Gewoon goed

Service
Anoniem
16-07-2015
10

is gewoon goed

Service
C.de Boot (Lelystad)
16-07-2015
9

Uitstekende bediening en nooit klachten.

Service
Co van Overbeeke (Lelystad)
06-07-2015
10

Eerlijk en terzake doende advies,prettige medewerkers en de monteurs zeer deskundig!

Service
Richard Diekmann (Lelystad)
24-06-2015
10

Prima dealer, altijd een correcte behandeling en altijd een juiste prijsopgave vooraf.

Service
S. van den Berg. (Lelystad.)
18-06-2015
7

Vriendelijk,gastvrij, verder weg Door de verhuizing, goede uitleg, maar helaas niet in eenkeer uitgevoerd.

Service
Peter Bliekendaal (Lelystad)
18-06-2015
10

Prima ontvangst. Vriendelijke bejegening. Op gepaste wijze meedenkende verkoper. Duidelijk en eerlijk contact met de werkplaats medewerker.

Verkoop
Anoniem
17-06-2015
10

Duidelijk en prettige omgang

Service
Joris Kromwijk (Lelystad)
17-06-2015
8

Prettige klantvriendelijke en deskundige behandeling

Service
Anoniem
17-06-2015
10

zeer professionele mensen. wordt altijd goed geholpen

Service
Anoniem
17-06-2015
9

Goede service, prettig contact met vakkundig personeel

Service
Mevr Selles (lelystad)
17-06-2015
8

prettige hulp en advies

Verkoop
Willem van Elmpt (Lelystad)
26-05-2015
9

Er wordt niets aangesmeerd. De verkoper laat je rustig je keus bepalen en geeft informatie waar dat nodig is. Buitengewoon prettig.

Service
Anoniem
20-05-2015
8

prima service

Service
A.J. Lijkendijk (Lelystad)
18-05-2015
9

Fijne dealer, keurige uitstraling receptie, werkplaats en showroom.
Als klant voel je dat je gewaardeerd wordt!

Service
Dhr.P.E. Orsel (Lelystad)
13-05-2015
10

Dealer behandelt mensen coulant en zeer korrekt,je komt daarom graag terug.

Verkoop
Mevr. A.Lieverst-Boerma (Lelystad)
13-05-2015
9

Voorlichting, advies en service uitstekend.

Verkoop
Anoniem
13-05-2015
9

Eerlijke voorlichting en oprecht. Niet opdringerig

Service
Henry van Oene (Elburg)
04-05-2015
9

perfecte service

Service
Anoniem
29-04-2015
10

Zeer tevreden. Alles klopt. Vriendelijk, behulpzaam. Betrouwbaar.

Service
Renata Slagter (Almere)
29-04-2015
9

Betrouwbaar, behulpzaam en zeer goede service.

Service
Anoniem
29-04-2015
3

Slechte communicatie en het gevoel dat ze ons besodemieteren.

Service
H. Demmers (Dronten)
13-04-2015
10

Bij inmiddels mijn 3e Toyota altijd goede ervaringen.

Service
Anoniem
09-04-2015
9

Goede ervaring

Service
Donald Cerpentier (Lelystad)
25-03-2015
9

Vakkundig personeel. Vriendelijk en voorkomend.
Prachtig nieuw pand met dito showroom en werkplaats.
Altijd tevreden!

Service
Irma Uijttenboogaard (Almere )
11-03-2015
10

Dit is een zeer prettige, persoonlijke, en vakkundige Toyota garage.
Het nieuwe pand doet zeker recht aan hun professionaliteit, die zij in het vorige pand ook hadden, maar nu straalt het nog meer professionaliteit uit.

Service
Anoniem
04-03-2015
9

Ik word er vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan altijd bereid om bij een probleem zo goed als mogelijk van dienst te zijn

Service
T.stolk (amsterdam)
04-03-2015
10

de.beste.service.krijg.ik.sinds.toyota.rijd.

Service
D.J.M. van der Weijden (Lelystad)
19-02-2015
9

Van persoon aan de receptie tot aan de monteurs stralen kennis en vakmanschap uit.

Verkoop
Sibert Meurs (Lelystad)
11-02-2015
8

Correcte aanpak door de verkoper(s), prettige ervaring met de receptionist en (bij vorige Toyota's ) goede ervaringen met het onderhoudswerk

Service
Dhr: C.Vierhout (Lelystad)
11-02-2015
9

Zeer klantvriendelijk en vakkundig geholpen . en ik rij al meer dan 25 jaar TOYOTA

Verkoop
Anoniem
28-01-2015
9

De zeer correcte behandeling en de gelikte showroom.

Verkoop
Anoniem
26-01-2015
9

Zeer klantvriendelijke en behulpzame service. Tot nu toe erg tevreden met mijn auto.

Service
D. Tuynman (Lelystad)
05-01-2015
9

Al jaren, zolang wij in Lelystad wonen (17 jr) altijd een plezierig en direct contact, een goed advies en goede service.

Service
Anoniem
29-12-2014
10

ben al ruim 20jaar klant tot zeer grote tevredenheid.

Service
Ton Glerum (Lelystad)
24-12-2014
10

Ben al jaren 100%tevreden over deze garage.

Service
Anoniem
24-12-2014
9

Goed . Vriendelijk

Service
R.Ras (Dronten)
08-12-2014
7

Ben voor de 1e keer bij de dealer op Lelystad en met respect en vertrouwen behandeld goed overleg met de klant als prettig ervare

Service
Anoniem
01-12-2014
10

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.

Verkoop
H. meijer (Lelystad)
25-11-2014
10

zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Verkoop
Dhr. R. Krens (Lelystad)
20-11-2014
10

vriendelijk, ter zake kundig en vooral zeer behulpzaam

Verkoop
Hans Rijnbende (Lelystad)
20-11-2014
9

Topbedrijf voor een fijne auto. Personeel dat meeluistert en nadenkt over juiste oplossing van problemen. Behandeling is altijd service gericht. Nu in nieuw pand ook nog een bij het merk passende uitstraling gekregen. Proficiat en zo doorgaan!

Service
Ronald Baladien (Lelystad)
23-10-2014
9

alles naar mij mening is goed gegaan , dus een score van 9 vind ik dat ze hebben verdiend..

Service
Anoniem
21-10-2014
8

aardige betrokken medewerkers, goede service en deskundige adviezen.

Service
Anoniem
20-10-2014
8

Goed service,vriendelijk en bekwame medewerkers

Service
Anoniem
16-10-2014
8

Volgens mij is de dealer al goed genoeg gedaan en ben tevreden.

Service
Anoniem
15-10-2014
9

Goede dealer - goede service.

Verkoop
Anoniem
14-10-2014
9

correcte behandeling en duidelijke uitleg

Service
Mittemeijer (Lelystad)
01-10-2014
9

Goede service, duidelijke afspraken,
Ik wist vooraf wat het kost. goed afgeleverd.

Verkoop
Anoniem
30-09-2014
9

Prima service, goed contact en heldere uitleg.

Service
Kees Bohte (Lelystad)
23-09-2014
10

Ik ben al jaren klant en wordt steeds perfect geholpen

Service
Anoniem
19-09-2014
8

Je wordt gewoon goed geholpen. Netjes thuis gebracht en opgehaald. Prima

Service
Anoniem
19-09-2014
9

Eerlijke service, goede afspraken

Verkoop
Taco Visser (0323 Boeier, Lelystad 8242 C J)
19-09-2014
9

I am very happy with the Garage so far! so good! hope it remains

Verkoop
Dhr. P. Veerman (Lelystad)
19-09-2014
10

goede service, persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid.

Service
Anoniem
19-09-2014
10

Vriendelijk,gelijk geholpen.

Service
Anoniem
10-09-2014
10

Personeel is klantvriendelijk en goede service. Ook de mogelijkheid om koffie te nemen tijdens het wachten is prettig maar ook de service om naar huis gebracht en gehaald te worden.

Service
Tim Wulffraat (Lelystad)
09-09-2014
9

Het personeel is vriendelijk en deskundig. Men neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Ik heb het gevoel dat men mij kent en mijn veiligheid op de weg belangrijk vindt.

Service
K. de Wit (Lelystad)
09-09-2014
8

Service is prima. Mensen zijn vriendelijk.

Service
Anoniem
03-09-2014
8

De service is prima. Ze zijn bereid om mee te denken.

Service
Anoniem
02-09-2014
8

behulpzaam en duidelijk

Service
sibert meurs (lelystad)
26-08-2014
8

goed resultaat en vriendelijke, ter zake receptie

Verkoop
Anoniem
26-08-2014
8

Goede service en als werd als klant gewaardeerd

Service
Anoniem
26-08-2014
10

Nooit onopgeloste klachten gehad. Zeer kundige medewerkers.

Verkoop
P.A. Profijt (Lelystad)
25-08-2014
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar en zeer vriendelijk

Verkoop
Anoniem
20-08-2014
10

Vanwege de service

Service
Anoniem
20-08-2014
10

Totaal geen klachten, goede service.

Service
Anoniem
20-08-2014
7

Meer duidelijkheid ovrr kosten nodig

Service
Anoniem
19-08-2014
10

goede vakmensen en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
13-08-2014